Megszokott szolgáltatási rend

Tisztelt Ügyfelünk!

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Komárom-Esztergom megyei Jelnyelvi tolmácsszolgálata  2020. július 01-től a szolgáltatási rendnek megfelelően fogadja, látja el ügyfeleit.

A higiéniai szabályokat továbbra is maximálisan betartjuk és betartatjuk az irodai, és a külső  tolmácsolásoknál.

Az irodai tolmácsolások mellett továbbra is biztosítjuk az online ügyfélfogadást (tolmácsolást), mely munkalapját az ügyfélnek alá kell írnia.

Az ügyeletet továbbra is a Szolgáltatási rendben meghatározott módon és időben látjuk el.

A változásokról az ügyfeleinket a  szokásos módon és csatornákon értesítjük!


Változás!

Tisztelt Ügyfelünk!

A fenntartó regionális vezetésében személy csere történt.

A szolgáltatási rendek frissítése folyamatban van. Ügyfeleinktől türelmet kérünk.

Köszönjük!

Komárom-Esztergom megyei Jelnyelvi Tolmácsszolgálat

Figyelemfelhívás!

A rendkívüli, helyzetre való tekintettel, 2020. március. 24 naptól visszavonásig az MMSZ KEM Jelnyelvitolmácsszolgálat ügyfélfogadási időben, hétköznap 09.30-12.30- ig online lesz elérhető!

Az ügyeletre vonatkozó szabályok nem változnak!

Elérhetőségek:

Diszpécser sürgősségi mobil: 06-30/414-4129

SMS/MMS/videó üzenet fogadására is alkalmas mobil telefonkészülék: 06-30/8272459

e-mail: komarom@jtsz.hu

Skype: Tatabánya Tolmácsszolgálat


Rólunk


Az esélyegyenlőség érdekében Magyarországon az utóbbi években fokozottan hangsúlyossá vált a fogyatékkal élő személyek támogatása. Azok a segítségek, amit a rájuk figyelő társadalom nyújtani képes számukra, jelentősen javíthatják életminőségüket. Ahhoz, hogy érzékszervi, ill. testi károsodásuk mellet egyéb (gyakran az átlagosnál jóval fejlettebb) képességeiket kibontakoztatva méltó életet legyenek képesek élni, mintegy”segédeszközként” emberi kötelesség a hiányokból adódó nehézségekben való segítségnyújtás. E cél érdekében hoztuk létre szervezetünket, mely a siket és nagyothalló személyek számra kínál kommunikációs akadálymentesítést.
 
A Máltai Szeretetszolgálat érzékenyen reagálva az Esélyegyenlőségi Minisztérium és a Fogyatékosok Esélye Közalapítvány kezdeményezésére pályázati úton jogot nyert Jelnyelvi Tolmácsszolgálat működtetésére több helyen az országban, kezdetben regionális, később megyei szinten a 2003-as évektől. 2006-tól Komárom-Esztergom megyében is megalakult a Jelnyelvi Tolmácsszolgálat. Munkatársaink a tolmácsolást igénylő személyek jelentkezését folyamatosan várják és fogadják. A rendszerbe ily módon bekerült hallássérült személyek különféle csatornákon keresztül jelezhetik felénk igényeiket. Szervezetünk együtt működik az érdekvédelmi szerveződésekkel, a megye településeivel, közhivatalaival és a hatóságokkal.

A szolgálat címe: 2800 Tatabánya, Bem út 6.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől-péntekig: 8:30-12:30 óráig
Ügyelet: éjjel-nappal ( hétvégén, ünnepnapon is) 30/414-4129 (SMS is)
Telefon: 06 (34) 302-787
Fax: 06 (34) 302-787
Diszpécser mobil (SMS is): 30/414-4129
Email:  komarom@jtsz.hu
Honlap: www.jeltolmacs-komarom.hu